Medlemskap

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

Genom att bli medlem i Bonniers Konsthall är du med och stöttar konsten, samtidigt som du får tillgång till en mängd fina förmåner. Du får inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att delta i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar och samt rabatter i shop och café.

Bilden ovan är från vårt senaste ateljébesök i konstnären Cecilia Edefalks ateljé. Läs mer om höstens program här nedanför.

Bonniers Konsthall är en mecenatdriven verksamhet utan vinstsyfte. Medlemsavgiften går tillbaka in i verksamheten och bidrar till att skapa en spännande plats för samtidskonsten.

Under hösten 2015 är konsthallen stängd pga ombyggnation, men vi fortsätter ändå med våra medlemsaktiviteter. Vi har också valt att ge alla medlemmar fyra extra medlemsmånader. Du behöver inte göra någonting för att få ditt förlängda medlemskap, det sker automatiskt och ditt vanliga medlemskort gäller.

 

Ett medlemskap ger dig:

  • Inbjudningar till förhandsvisning av utställningar
  • Gratis programkvällar och förtur till dessa
  • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
  • Inbjudan till konstresor
  • Förtur till och rabatt på kurser
  • 20 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls shop
  • 10 % rabatt i Bonniers Konsthalls Café
  • 15 % rabatt på Konstbars sortiment
  • Nyhetsbrev och info om utställningar och program

Medlemsprogram hösten 2015

16 september kl 17.30
Ateljébesök hos konstnären Leif Elggren.
Sedan slutet av 1970-talet har Leif Elggren varit aktiv som konceptuell konstnär och etablerat sig internationellt. Han arbetar bland annat med performance, text, ljud, bild och installationskonst. Vi besöker honom i hans ateljé och hör honom berätta om sitt konstnärskap.

15-19 oktober
Res med Bonniers Konsthall till Venedigbiennalen!
I år är det dags för den 56:e Venedigbiennalen, en av världens största konsthändelser. Följ med på en resa till underbara Venedig och se det främsta inom samtidskonsten.

Vi har valt ut det mest intressanta bland de 89 nationella paviljongerna, på de 44 icke-nationella evenemangen och på biennalens huvudutställning som har curerats av Okwui Enwezor. Med på resan är Thérèse Dyhlén från Bonniers Konsthall och italienska konstnären Elena Mazzi som kommer att guida oss runt de olika utställningarna.

Mer information och bokning på http://www.lotustravel.se/venedigbiennalen-med-bonniers-konsthall

NYTT DATUM 9 december kl 17.00
Visning av Bonnierhuset.
Vi får en specialvisning av samlingen i Bonnierhuset med vår kunniga konstguide Gunilla Nordström. Bland annat tittar vi närmare på delar av Maria Bonnier Dahlins stiftelses samling, som försmak inför den stora jubileumsutställningen som öppnar våren 2016 och som spänner över 30 år av svensk samtidskonst. Glögg kommer att finnas framdukat från kl 17. Själva visningen börjar kl 17.15.

För bokning och frågor mejla medlemmar@bonnierskonsthall.se. Vi reserverar oss för ändringar.

Betalningsmetod

Betalning av medlemsavgift sker till Bonniers Konsthalls plusgirokonto 31 78 64 – 7. Uppge för- och efternamn vid betalning.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se