Bli medlem

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

medlemskap_900x600px

Som medlem i Bonniers Konsthall får du tillgång till en mängd förmåner samtidigt som du är med och stöttar konsten. Du får fri entré till alla utställningar, inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att deltaga i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar samt rabatter i butiken och bistron.

Bonniers Konsthall är en fristående och icke vinstdrivande konstinstitution. Medlemsavgiften går oavkortat till våra programkvällar och hjälper oss att bjuda in konstnärer, forskare och debattörer från världen över, så att vi kan hålla ett spännande samtal om samtidskonst vid liv.

Typ av medlemskap

1 års medlemskap


3 års medlemskap


Ständigt medlemskap

Lägg i varukorg

Ett medlemskap ger dig:

 • Fri entré till alla utställningar
 • Inbjudningar till förhandsvisningar
 • Gratisbiljetter till programkvällar och specialvisningar, samt förtur till dessa
 • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
 • Inbjudningar till konstresor
 • Förtur till och rabatt på kurser och cirklar
 • 20% rabatt på Bonniers Konsthalls publikationer och antologier
 • 10 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls butik
 • 10 % rabatt i konsthallens bistro
 • 20% rabatt på gruppvisningar
 • Nyhetsbrev och info om utställningar och program
 • Spännande erbjudanden från konsthallens samarbetspartners

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsdirektiv General Data Protection Regulation, GDPR. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Medlemsprogram våren 2018

TORSDAG 22 MARS, KL 17.30-19
Vi besöker Hagströmerbiblioteket som är ett medicinhistoriskt forskningsbibliotek och bokmuseum som vanligtvis inte är tillgänglig för allmänheten. Under visningen får vi bekanta oss med de första upplagorna av medicinhistoriens klassiker. Samlingen rymmer runt fyrtiotusen vackra och sällsynta böcker, där det äldsta trycket är från 1480-talet. Begränsat antal platser. Anmälan till medlemmar@bonnierskonsthall.se

TORSDAG 12 APRIL, PROGRAMSLÄPP
Programsläpp (apr-jun) för medlemmar, som har förtur att boka plats.

TISDAG 24 APRIL, FÖRHANDSVISNING
Alla medlemmar önskas välkomna på vernissagen för Edgar Cleijne och Ellen Gallaghers utställning Better Dimension. Som medlem har du möjlighet att se utställningen i lugn och ro före alla andra, då vi inleder vernissagekvällen med en exklusiv förhandsvisning för medlemmar, mellan kl 17-18.

TORSDAG 24 MAJ, KL 17.30-19
Vi får en guidad visning på Nedre Manilla, den Bonnierska villan på Djurgården, som har en unik porträttsamling av författare förlagda på Albert Bonniers förlag. Samlingen ger en fascinerande spegling av 1900-talets svenska kulturliv. Begränsat antal platser. Anmälan till medlemmar@bonnierskonsthall.se.

7-10 JUNI, RES TILL BERLINBIENNALEN
Ta chansen att följa med på en konstresa fylld av upplevelser! Res med Bonniers Konsthall till Berlin där vi besöker den tionde Berlinbiennalen, en av årets mest spännande konsthändelser. Med på resan följer Caroline Elgh Klingborg, curator på Bonniers Konsthall. Läs mer och boka din resa via vår samarbetspartner Lotus Travel.

För frågor angående ditt medlemskap kontakta medlemmar@bonnierskonsthall.se

Betalning via bankgiro

Det är också möjligt att beställa ett medlemskort via vårt bankgiro. Inbetalning sker via Bonniers Konsthalls bankgiro 5306-8359. Ange för- och efternamn, typ av medlemskap samt mejladress i meddelandefältet.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se