Bli medlem

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

medlemskap_900x600px

Som medlem i Bonniers Konsthall får du tillgång till en mängd förmåner samtidigt som du är med och stöttar konsten. Du får inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att deltaga i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar samt rabatter i butiken och bistron.

Bonniers Konsthall är en fristående och icke vinstdrivande konstinstitution. Medlemsavgiften går oavkortat till våra programkvällar och hjälper oss att bjuda in konstnärer, forskare och debattörer från världen över, så att vi kan hålla ett spännande samtal om samtidskonst vid liv.

 

Typ av medlemskap

1 års medlemskap


3 års medlemskap


Ständigt medlemskap

Lägg i varukorg

Ett medlemskap ger dig:

 • Inbjudningar till förhandsvisning av utställningar
 • Gratisbiljetter till programkvällar och specialvisningar, samt förtur till dessa
 • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
 • Inbjudningar till konstresor
 • Förtur till och rabatt på kurser och cirklar
 • 20% rabatt på Bonniers Konsthalls publikationer och antologier
 • 10 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls butik
 • 10 % rabatt i konsthallens bistro
 • 20% rabatt på gruppvisningar
 • Nyhetsbrev och info om utställningar och program
 • Spännande erbjudanden från konsthallens samarbetspartners

Medlemsprogram våren 2017

9 feb Medlemmar kan förhandsboka programkvällar och specialvisningar för utställningen Lost in Space via vår hemsida. Medlemskoden får du i medlemsbrevet.

21 feb kl 18.00-21.00 Alla medlemmar önskas välkomna till vernissage för utställningen Lost in Space med årets gästkonstnär Susan Philipsz. Vi bjuder på ett glas! Som medlem kommer du att få en speciell inbjudan till evenemanget via vårt medlemsbrev.

8 och 22 mars, 19 april och 3 maj kl 17.30-19.00 Kurs: Vad är Samtidskonst? Gå på kurs med Bonniers Konsthall. Under fyra kvällar ämnar kursen skapa förståelse för de mångbottnade och häpnadsväckande uttrycken som konstnärer arbetar med idag, en konst som ofta är konceptuell och gränsöverskridande. Kursledare är konstären Alessandra Di Pisa som har många års erfarenhet som konstpedagog. Medlemspris: 1600 kr.

29 mars kl 17.30 – 19.00 Visning: Bakom kulisserna. Caroline Elgh Klingborg har varit producent för utställningen Lost in Space. Under denna specialvisning av Lost in Space berättar hon om arbetet med utställningen och ger oss en inblick i hur det går till innan utställningen är på plats.

11 maj kl 17.00 – 18.15. Besök på Kungliga Operan. Vi bjuder på en bakom-kulisserna visning, och får höra närmare om Karl-Birger Blomdahls famösa uppsättning av Aniara. Visningen är ca 75 min. Begränsat antal platser.

29 maj kl 17.30-19.00. Välkommen på sommaravslutning! Vi bjuder ett glas bubbel och jordgubbar och en förhandstitt av utställningen Andra sidan skiftet och Maria Bonnier Dahlinstipendiaterna 2016.

30 maj kl 18-21. Vernissage för sommarens samlingsutställning – Andra sidan skiftet!

16 – 18 juni Konstresa till Documenta i Kassel. Vi reser till Kassel för att se årets stora konsthändelse, utställningen Documenta. Med på resan är Caroline Elgh Klingborg och Thérèse Dyhlèn från Bonniers Konsthall. Boka din resa här!

12 – 15 oktober Konstresa till Venedigbiennalen. Följ med Bonniers Konsthall till underbara Venedig och få initierad visning och guidning av biennalen. Boka din resa till Venedig här!

Anmälan till medlemsprogrammet görs till medlemmar@bonnierskonsthall.se

Betalningsmetod

Inbetalning sker via Bonniers Konsthalls bankgiro 5306-8359. Ange för- och efternamn, typ av medlemskap samt mejladress i meddelandefältet.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se