Medlemskap

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

Genom att bli medlem i Bonniers Konsthall är du med och stöttar konsten, samtidigt som du får tillgång till en mängd fina förmåner. Du får inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att delta i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar och samt rabatter i shop och café.

Bilden ovan är från vårt senaste ateljébesök i konstnären Cecilia Edefalks ateljé. Läs mer om vårens program här nedanför.

Bonniers Konsthall är en mecenatdriven verksamhet utan vinstsyfte. Medlemsavgiften går tillbaka in i verksamheten och bidrar till att skapa en spännande plats för samtidskonsten.

 

Ett medlemskap ger dig:

  • Inbjudningar till förhandsvisning av utställningar
  • Gratis programkvällar och förtur till dessa
  • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
  • Inbjudan till konstresor
  • Förtur till och rabatt på kurser
  • 20 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls shop
  • 10 % rabatt i Bonniers Konsthalls Café
  • 15 % rabatt på Konstbars sortiment
  • Nyhetsbrev och info om utställningar och program

Medlemsprogram hösten 2015

16 september kl 17.30*
Välkomna på ateljébesök i regi av Bonniers Konsthall.
I våras gjorde vi ett mycket uppskattat besök i konstnären Cecilia Edefalks ateljé och i höstens medlemsprogram får du chansen att hälsa på ytterligare en av våra mest spännande samtidskonstnärer. Ateljébesöken är en chans att få inblick i en konstnärlig process och i vad som händer inom samtidskonsten just nu. Vilken konstnär vi besöker denna gång avslöjas inom kort!

15-19 oktober
Res med Bonniers Konsthall till Venedigbiennalen!
I år är det dags för den 56:e Venedigbiennalen, en av världens största konsthändelser. Följ med på en resa till underbara Venedig och se det främsta inom samtidskonsten.

Vi har valt ut det mest intressanta bland de 89 nationella paviljongerna, på de 44 icke-nationella evenemangen och på biennalens huvudutställning som har curerats av Okwui Enwezor. Med på resan är Thérèse Dyhlén från Bonniers Konsthall och italienska konstnären Elena Mazzi som kommer att guida oss runt de olika utställningarna.

Mer information och bokning på http://www.lotustravel.se/venedigbiennalen-med-bonniers-konsthall

2 december kl 17.30*
Visning av Bonnierhuset.
En specialvisning av samlingen i Bonnierhuset med vår kunniga konstguide Gunilla Nordström där vi bland annat tittar närmare på delar av Maria Bonnier Dahlins stiftelses samling. Vi inleder kvällen med att titta på den konst som finns på entréplan i Bonnierhuset för att avsluta med glögg inne på Bonniers Konsthall.

* Vi reserverar oss för ändringar

För bokning och frågor mejla medlemmar@bonnierskonsthall.se

Betalningsmetod

Betalning av medlemsavgift sker till Bonniers Konsthalls plusgirokonto 31 78 64 – 7. Uppge för- och efternamn vid betalning.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se