medlemskap_900x600px

Bli medlem

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

medlemskap_900x600px

Som medlem i Bonniers Konsthall får du tillgång till en mängd förmåner samtidigt som du är med och stöttar konsten. Du får inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att deltaga i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar samt rabatter i shop och café.

Bonniers Konsthall är en fristående och icke vinstdrivande konstinstitution. Medlemsavgiften går oavkortat till våra programkvällar och hjälper oss att bjuda in konstnärer, forskare och debattörer från världen över, så att vi kan hålla ett spännande samtal om samtidskonst vid liv.

 

Typ av medlemskap

1 års medlemskap


3 års medlemskap


Ständigt medlemskap

Lägg i varukorg

Ett medlemskap ger dig:

 • Inbjudningar till förhandsvisning av utställningar
 • Gratisbiljetter till programkvällar och specialvisningar, samt förtur till dessa
 • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
 • Inbjudningar till konstresor
 • Förtur till och rabatt på kurser och cirklar
 • 10 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls butik
 • 20% rabatt på Bonniers Konsthalls publikationer och antologier
 • 10 % rabatt i Bonniers Konsthalls Café
 • 20% rabatt på gruppvisningar
 • 15 % rabatt på Konstbars sortiment
 • Nyhetsbrev och info om utställningar och program

Medlemsprogram hösten 2016

24 sep kl 18.40-06.39 Alla medlemmar önskas välkomna till vår stora invigningskväll för utställningen Insomnia. Se program för kvällen i kalendariet på vår hemsida.

26 okt kl 17.30-19 Konstnärsbesök av Katarina Löfström, medverkande i utställningen Insomnia. Katarina Löfström berättar om sitt arbete som konstnär. Samtalet äger rum i biblioteket på Bonniers Konsthall.

30 nov kl 17.30-19 Specialvisning av utställningen Insomna. Vi berättar mer utställningen och ni får reda på mer om hur arbetet bakom kulisserna ser ut. Vi bjuder på värmande julglögg!

16 nov kl 17.30-19 Bokcirkel på Bonniers Konsthall. Hur går det till när man gör en konstbok? I Bonniers Konsthalls bokcirkel får du chansen att följa med bakom kulisserna i arbetet med våra utställningspublikationer. Vid detta tillfälle fördjupar vi oss i publikationen Insomnia, som släpps i samband med utställningen. Samtalsledare är Sofia Curman, redaktör för boken. Deltagaravgiften är 480 kr. Som medlem har du 20% rabatt, använd din medlemskod vid bokning. Läs mer här

Betalningsmetod

Betalning av medlemsavgift sker till Bonniers Konsthalls plusgirokonto 31 78 64 – 7. Uppge för- och efternamn samt mejladress vid betalning.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se