Medlemskap

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

Genom att bli medlem i Bonniers Konsthall är du med och stöttar konsten, samtidigt som du får tillgång till en mängd fina förmåner. Du får inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att delta i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar och samt rabatter i shop och café.

Bilden ovan är från vårt senaste ateljébesök i konstnären Cecilia Edefalks ateljé. Läs mer om vårens program här nedanför.

Bonniers Konsthall är en mecenatdriven verksamhet utan vinstsyfte. Medlemsavgiften går tillbaka in i verksamheten och bidrar till att skapa en spännande plats för samtidskonsten.

 

Ett medlemskap ger dig:

  • Inbjudningar till förhandsvisning av utställningar
  • Gratis programkvällar och förtur till dessa
  • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
  • Inbjudan till konstresor
  • Förtur till och rabatt på kurser
  • 20 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls shop
  • 10 % rabatt i Bonniers Konsthalls Café
  • 15 % rabatt på Konstbars sortiment
  • Nyhetsbrev och info om utställningar och program

Medlemsprogram våren 2015

20 januari
BILJETTSLÄPP FÖR MEDLEMMAR
Medlemmar kan förhandsboka programkvällar för utställningen Stadsvandringar på vår hemsida.

3 februari kl 8.30 – 10.00
FÖRHANDSVISNING av utställningen Stadsvandringar som öppnar den 4 februari. Lanthandelns Espresso bjuder på morgonfika kl 8.30 och kl 9.00 får du en exklusiv förhandsvisning av konstpedagogen Gunilla Nordström.

27 februari – 2 mars
KONSTRESA TILL MADRID Vi besöker ARCO-mässan och andra konstinstitutioner i Madrid. Mer information och bokning på www.dn.se/dnkortet

11 mars kl. 17.30 –19
ATELJÉBESÖK hos konstnären Cecilia Edefalk. I nära 25 år har Cecilia Edefalk varit en av de mest uppmärksammade svenska konstnärerna. Vi besöker hennes ateljé i Johanneshov och hör henne berätta om sitt konstnärskap.

8 april
BILJETTSLÄPP FÖR MEDLEMMAR
Medlemmar kan förhandsboka programkvällar för utställningen Ylva Ogland – Hon i fyra akter på vår hemsida.

20 april kl. 17–19
FÖRHANDSVISNING av utställningen Ylva Ogland – Hon i fyra akter. I vårens andra utställning på Bonniers Konsthall förvandlar konstnären hela konsthallen till ett allkonstverk med måleri, installationer och performance. Ylva Ogland visades på Bonniers Konsthall 2011 i grupputställningen Scenväxlingar. Nu ges möjlighet att stifta en fördjupad bekantskap med hennes konstnärskap.

6 maj kl. 17.30 – 19
GALLERIBESÖK på Hudiksvallsgatan. Vi besöker några av Sveriges mest välkända gallerier runt Hudiksvallsgatan i Vasastan och får en guidad specialvisning. Här ges också tillfälle för diskussion och frågor kring utställningarna.

För bokning och frågor mejla medlemmar@bonnierskonsthall.se

Betalningsmetod

Betalning sker till Bonniers Konsthalls plusgirokonto 31 78 64 – 7. Uppge för- och efternamn vid betalning.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se