Bli medlem

Bli medlem i Bonniers Konsthall och få en mängd fina förmåner!

Som medlem i Bonniers Konsthall får du tillgång till en mängd förmåner samtidigt som du är med och stöttar konsten. Du får inbjudningar till förhandsvisningar av utställningarna, möjlighet att deltaga i spännande konstresor och ateljébesök. Du har också förtur och fritt inträde till alla våra programkvällar samt rabatter i shop och café.

Bonniers Konsthall är en fristående och icke vinstdrivande konstinstitution. Medlemsavgiften går oavkortat till våra programkvällar och hjälper oss att bjuda in konstnärer, forskare och debattörer från världen över, så att vi kan hålla ett spännande samtal om samtidskonst vid liv.

 

Ett medlemskap ger dig:

 • Inbjudningar till förhandsvisning av utställningar
 • Gratisbiljetter till programkvällar och specialvisningar, samt förtur till dessa
 • Inbjudningar till medlemsvisningar, t ex besök i konstnärsateljéer eller specialvisningar av andra kulturinstitutioner
 • Inbjudningar till konstresor
 • Förtur till och rabatt på kurser och cirklar
 • 10 % rabatt och specialerbjudanden i Bonniers Konsthalls butik
 • 20% rabatt på Bonniers Konsthalls publikationer och antologier
 • 10 % rabatt i Bonniers Konsthalls Café
 • 20% rabatt på gruppvisningar
 • 15 % rabatt på Konstbars sortiment
 • Nyhetsbrev och info om utställningar och program

Medlemsprogram våren 2016

13 april Specialvisning på Statens konstråd

Samordnare Anders Olofsson tar emot oss och visar oss statens samling av konst. Vi träffar även curator Marti Manen som berättar om arbetet med Konst Händer – en treårig regeringssatsning på offentlig konst i miljonprogrammets områden. Vi bjuder på dryck och tilltugg!

20 april Biljettsläpp för medlemmar

Medlemmar kan förhandsboka kostnadsfria medlemsbiljetter till vårens program och specialvisningar.

18 maj Förhandsvisning

Följ med på en förhandsvisning av utställningen Samlade verk! 30 år med Maria Bonnier Dahlins stiftelse. Du blir även först med att se våra nya lokaler innan vi öppnar för allmänheten! Vi börjar kl 17 med mingel med vin och tilltugg och kl 17.30 visar curator Theodor Ringborg utställningen. Du får även en förtitt på Bonniers Konsthalls nya butik.

9-12 juni Res till Berlinbiennalen med Bonniers Konsthall

Följ med på en resa till Berlin och upplev det främsta inom samtidskonsten. Vi besöker den 9:e Berlinbiennalen, en av årets mest spännande konsthändelser!

Berlin har under 2000-talet etablerat sig som ett av världens verkliga centrum för konst och kultur. Det intensiva konstlivet sätter sin prägel på staden och skapar en alldeles särskild atmosfär. Årets biennal har redan på förhand väckt stor nyfikenhet i konstvärlden, då den cureras av det unga New York-baserade konstkollektivet DIS.

Vi har valt ut de mest intressanta utställningarna i biennalprogrammet och tar även chansen att upptäcka konst- och kulturstaden Berlin. Vi besöker den unika privatsamlingen Sammlung Boros, vandrar runt i trendiga galleriområden och tar oss tid att diskutera konsten på trevliga restauranger. Med på resan följer Thérèse Dyhlén från Bonniers Konsthall och den berlinbaserade konstnären Kalle Brolin som kommer att guida oss runt de olika utställningarna.

Avresa den 9 juni, hemkomst den 12:e. Medlemmar i Bonniers Konsthall erhåller en rabatt. Läs mer och boka din resa via vår samarbetspartner Lotus Travel.

För frågor mejla medlemmar@bonnierskonsthall.se. Vi reserverar oss för ändringar.

Betalningsmetod

Betalning av medlemsavgift sker till Bonniers Konsthalls plusgirokonto 31 78 64 – 7. Uppge för- och efternamn vid betalning.

Vi tar gärna emot dina önskemål och förslag om vilka erbjudanden och förmåner som medlemskapet ska innehålla. Skicka till medlemmar@bonnierskonsthall.se