Skolvisning med workshop

I samband med utställningen Bilden av krig erbjuder vi ett antal kostnadsfria skolvisningar med workshops. Under en förmiddag har du möjlighet att besöka Bonniers Konsthall med din skolklass utanför vår ordinarie öppettid. Gruppen får en visning av utställningen Bilden av krig och därefter arbetar vi vidare med utställningstematiken i en workshop.

Projektet är ett samarbete med SAK ung – ett nationellt projekt av Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonst. Läs mer om SAK ung här.

Information och bokning: Workshopen pågår kl 10-12. Max antal deltagare är 20 elever. Det går bra att dela upp gruppen och boka in er på två enskilda tillfällen. En paus med fika är inkluderad i besöket. Vänligen meddela oss om det är något särskilt vi behöver veta om gruppen som kommer.

Boka plats genom att mejla visning@bonnierskonsthall.se. Ange vilken dag ni önskar komma, vilken skola ni kommer ifrån samt årskursen och storleken på gruppen. Nedan kan ni se vilka datum som är lediga. Först till kvarn gäller. Viss administrationstid förekommer i bokandet och datum som ser ut att vara lediga kan således redan ha hunnit bli uppbokade.

Det går också bra att ringa och boka workshopen via Sara Källsner 08-736 42 66.

Datum:

26 okt BOKAD
27 okt BOKAD
8 nov
9 nov BOKAD
15 nov
16 nov BOKAD
30 nov BOKAD
1 dec BOKAD
7 dec BOKAD
8 dec BOKAD
15 dec

Projektet genomförs med stöd av Stockholms läns landsting.