Lediga tjänster

Lediga tjänster.

Bonniers Konsthall söker en butiksansvarig

Bonniers Konsthall är en ledande arena för svensk och internationell samtidskonst i centrala Stockholm. Vi har fri entré till alla våra utställningar, med ambitionen att vara en öppen plats som är tillgänglig för alla, där samtalet om samtidskonst står i fokus. Som arbetsplats är konsthallen dynamisk och kreativ och präglas av en vilja att rycka in där det behövs och att samarbeta för att skapa bästa möjliga plattform för konsten.

Vi söker nu en butiksansvarig. Tjänsten är på 50 %.

Vi söker dig som vill vara med utveckla konsthallens butik och arbeta för att öka lönsamheten. Intäkterna från butiken går oavkortat till våra utställningar och program. Du ansvarar för att driva en butik som genomsyras av konsthallens känsla för samtiden. Sortimentet ska väcka nyfikenhet och locka till fördjupning.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att:

  • Du ansvarar för research, urval och inköp till Bonniers Konsthalls butik.
  • Praktisk hantering av varor, lagerhållning och inventering.
  • Skyltning i butiken, varuexponering samt visst arbete med kampanjer.
  • Att svara för att budget hålls och lönsamhet.
  • Koordinera program som är kopplade till butiken.
  • Försäljning och kassahantering.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Du ska ha erfarenhet av inköpsarbete. Erfarenhet av butiksansvar är meriterande. Du har intresse för samtida konst och ett stort intresse för design. Du har känsla för skyltning och grafisk exponering och en stor organisatorisk och administrativ förmåga. Du är kreativ, flexibel och bra på att arbeta självständigt. Eftersom vi arbetar i ett internationellt sammanhang är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i tillsättandet av tjänsten. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med inriktning på konst och/eller ekonomi eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till rekrytering@bonnierskonsthall.se senast den 26 september. Intervjuer kommer att ske vecka v 40-41.

Anställningen är en tillsvidareanställning på schemalagd deltid motsvarande 50 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Li Erlandsson på 08-736 42 44, li.erlandsson@bonnierskonsthall.se eller Thérèse Dyhlén på 08-736 45 58, therese.dyhlen@bonnierskonsthall.se

För mer information om Bonniers Konsthall, besök vår hemsida www.bonnierskonsthall.se.

 

 

Praktikanter

Vi tar löpande emot förfrågningar om från praktikanter. Kontakta info@bonnierskonsthall.se