Hyr lokalen

hemisdanwebbild

Bonniers Konsthalls lokaler, mitt i centrala Stockholm, erbjuder en fantastisk miljö för såväl stora som små företagsevenemang. Konsthallen med sina 1 000 kvadratmeter upptar hela gatuplanet i den transparenta byggnaden som är ritad av arkitekten Johan Celsing. Här ges möjligheter att skapa unika upplevelser i anslutning till samtidskonsten.

I konsthallen kan man anordna alltifrån frukostmöten till cocktailpartyn. Genom Lanthandelns Catering erbjuder vi mat och dryck till evenemanget av kockar som har erfarenhet från europeiska stjärnkrogar och som serverar mat av högsta kvalitet med väl utvalda råvaror. Det finns ett antal menyer att välja ifrån, men dessa kan självklart även skräddarsys utifrån kundens önskemål.

Kombinera evenemanget med en konstupplevelse

Bonniers Konsthall skräddarsyr gärna evenemangets innehåll efter ert behov. Passa på att kombinera konferensen med en guidad visning av den aktuella utställningen eller lägg in en spännande föreläsning om konst eller en workshop som höjer er kreativitet.

Vi återkommer ständigt till Bonniers Konsthall och har bjudit in till såväl små intima arrangemang som riktigt stora fester, som när vi firade första numret av Granta våren 2013. Lokalen, personalen och professionalismen gör att man som arrangör kan slappna av.Anna Tillgren, PR- och informationsansvarig, Albert Bonniers Förlag

Våra Lokaler

Spetsen (60 personer)
Längst fram i konsthallen ligger Spetsen med en fantastisk panoramautsikt. Rummet är utrustat med trådlöst bredband, filmduk och projektor och lämpar sig utmärkt för möten med upp till 60 deltagare. Spetsen kan möbleras om för att passa mer exklusiva evenemang såsom sittande middagar.
Heldag (8 tim) 15 000 kr
Halvdag (4 tim) 11 000 kr
Pris (extra) per timme efter kl. 18.00 samt helger 1 000 kr
Alla priser är angivna exkl. moms. Tiderna är inkl. tid för rigg och avrigg.

SPETSEN _edited-1

Röda rummet (Lokalen hyrs ut tillsammans med Spetsen)
I den bakre delen av caféet finns röda rummet som kan användas för såväl stående mingel som sittande måltider.
Heldag (8 tim) 5 000 kr
Halvdag (4 tim) 3 000 kr
Alla priser är angivna exkl. moms och anger vad som tillkommer utöver hyran för Spetsen. Tiderna är inkl. tid för rigg och avrigg.

 

Lilla salen (100 personer)
Lokalen är utmärkt för konferenser, seminarier, mindre bolagstämmor och filmvisningar. I biosittning ryms upp till 100 personer.
Heldag (8 tim) 20 000 kr
Halvdag (4 tim) 15 000 kr
Pris (extra) per timme efter kl. 18.00 samt helger 1000 kr
Alla priser är angivna exkl. moms. Tiderna är inkl. tid för rigg och avrigg.

lillasalen_edited-1

Café (100 personer)
Detta luftiga rum lämpar sig utmärkt för såväl sittande middagar och konferenser som stående mingel. I caféet finns 100 sittplatser, men rummet kan möbleras om efter behov. Rummet som är utrustat med trådlöst bredband, filmduk och projektor kan även användas för sittande seminarier.
Heldag (8 tim) 20 000 kr
Halvdag (4 tim) 15 000 kr
Pris (extra) per timme efter kl. 18.00 samt helger 2 000 kr
Alla priser är angivna exkl. moms. Tiderna är inkl. tid för rigg och avrigg.

CAFÈ_edited-1

Café, entré och spetsen (300 personer)
För stående mingel och sittande middagar med upp till 300 personer kan man kombinera alla tre rum.
Heldag (8 tim) 40 000 kr
Halvdag (4 tim) 30 000 kr
Pris (extra) per timme efter kl. 18.00 samt helger 2 000 kr
Alla priser är angivna exkl. moms. Tiderna är inkl. tid för rigg och avrigg.

ENTRE_edited-3

Övriga delar av konsthallen (550 personer)
Det är möjligt att hyra hela konsthallen eller delar av utställningssalarna under de perioder då vi inte har några konstutställningar. Kontakta eventansvarig för information om tillgänglighet: therese.dyhlen@bonnierkonsthall.se

öppnasalen_edited-1