12 okt 2017

Res med Bonniers Konsthall till Venedig 12-16 oktober 2017

Följ med när Bonniers Konsthall reser till underbara Venedig för att se det främsta inom samtidskonsten. I år är det dags för den 57:e Venedigbiennalen, en av världens största konsthändelser. Årets biennal heter VIVA ARTE VIVA och har curerats av Christine Macel som till vardags är chefscurator på Centre Pompidou. Christine Macel har kallat det för en “utställning inspirerad av humanismen”.

Vi har valt ut det mest intressanta bland de nationella paviljongerna, de icke-nationella och på biennalens huvudutställning Viva Arte Viva. Med på resan är Thérèse Dyhlén från Bonniers Konsthall och italienska konstnären Elena Mazzi som kommer att guida oss runt de olika utställningarna.

Vi besöker bland annat huvudutställningen Viva Arte Viva och de fyra nya länderna som deltar för första gången med egen paviljong – Antigua and Barbuda, Kiribati, Nigeria och Kazakhstan. Vi besöker även några av Venedigs konstinstitutioner. Givetvis passar vi även på utforska Venedigs medeltida palats, vackra kyrkor, pittoreska torg och gränder under en stadspromenad som avslutas med en gondoltur längs de mysiga kanalerna.

Boka resan till Venedig

 

Läs mer och boka din resa till Venedig via vår samarbetsparter Lotus Travel! 

Detta är en resa för Bonniers Konsthalls medlemmar. Inte medlem? Bli medlem här! Du kan även bli medlem via konsthallens reception.

Italienska konstnären Elena Mazzi som kommer att guida oss runt de olika utställningarna