Besök oss

Öppettider

Konsthallen

mån-tis .......................... STÄNGT
ons .......................... 12-20
tor-sön .......................... 12-17

Café

mån-tis .......................... STÄNGT
ons .......................... 11:30-20
tor-sön .......................... 11:30-17

Priser

Entréavgift

Entréavgift ……………………  80 kr
Pensionär ……………………  60 kr
Studerande ……………………  60 kr

Fri entré för

 • Bonniers Konsthalls medlemmar
 • Barn och ungdomar upp till 20 år
 • Konsthögskolestuderande med legitimation
 • Anställda inom Bonnierkoncernen
 • Besökare med Stockholmskortet
 • Fri entré till konsthallens café

Medlemskap

Medlemskort: 200 kr. Pensionär och studerande 150 kr.
Parmedlemskort: 300 kr. Parmedlemskort två pensionärer/två studerande: 200 kr. Berättigar till obegränsat antal besök under ett år. Kortet gäller ett år från att det dateras.
Läs mer och bli medlem

Fasta visningar

Varje vecka erbjuder vi guidade visningar och introduktioner till våra utställningar. Med barnvagnsvisning, snabbkoll och visning med efterföljande samtal finns något för alla besökare. Våra fasta visningar ingår i entrébiljetten. Förhandsbokning behövs ej.
Läs mer om våra fasta visningar

Skolvisningar

Du vet väl att vi på Bonniers Konsthall erbjuder gratis visningar för skolklasser? Vill du veta mer så är det bara att kontakta oss på tel. 08-736 42 55, så hittar vi en lämplig tid för er! Kulturombud och övriga lärare som vill se utställningen inför en skolvisning har fri entré.

Visning för grupper

Vill du göra något kul med arbetskamraterna, släkten eller kompisgänget? Boka en visning med en av våra kunniga konstguider. Visningen är på 45 minuter. 1700 kr plus ord. entréavgift. Entré ordinarie 80 kr/pers. Entré pensionär 60 kr/pers. Boka gärna i god tid på tel. 08-736 42 55 eller visning@bonnierskonsthall.se
Läs mer om våra värdar och guider

Kurs i samtidskonst

Vad är samtidskonst och hur ska man förstå den? Nu erbjuder Bonniers Konsthall kursen Samtidskonst – vad är det? Föreläsare och guide är konstpedagogen Alessandra Di Pisa.
Läs mer om kursen

Webbshop

På konsthallen erbjuder butiken ett brett sortiment produkter med allt från konstböcker, multiplar av flera av de konstnärer som visats i utställningarna, affischer och vykort till smycken och leksaker. På Konstbar.se säljs en del av vårt sortiment, som till exempel en multipel av Ming Wong och Jani Ruscicas tapet. Här hittar du Konstbars shop.

Tillgänglighet

Bonniers Konsthalls entré ligger i gatuplan. Besökaren tar trappan eller hissen upp till receptionen på plan 4. På samma nivå finns utställningarna och konsthallens café. De stora utställningsrummen och caféet är fria från trösklar. Upp till utställningssalen Spetsen leder några få trappsteg som är försedda med en ramp. På plan 3, en våning ned, finns garderob och toaletter.

 • Hiss och trappor finns till konsthallens olika nivåer.
 • Handikapptoalett finns på plan 3.
 • Skötbord finns på plan 3.
 • Hörselslingor finns ej på Bonniers Konsthall, ej heller andra hjälpmedel för förstärkning av syn eller hörsel.
 • Särskilt parkeringstillstånd (RH) kan användas på Torsgatan 19, Torsgatan 28 och Torsgränd 9. Se även trafiken.nu med aktuellt trafikläge i Stockholm samt parkeringsställen med rullstolssymbolen.

För mer information, vänligen kontakta konsthallen.